OM UNIQUE SOCIAL

Unique Social er meget mere end et influent bureau. Udover at være centreret omkring management af egne influenter, bestræber vi os på, at skabe kreative, databaserede løsninger til vores kunder.

 

Vi tror på mennesker, gennemsigtighed og vi tror på data.

Vi tror på influenter, som en oplagt del af virksomhedens markedsføring, da hver enkelt influent, har et bestemt publikum, som de dagligt interagerer med.

Publikummet har selv tilvalgt at blive eksponeret for influentens indhold, hvorfor en virksomhed kan finde stor værdi i influent marketing.

 

For os er det ekstremt vigtigt, at influentens værdier og interesser stemmer overens med virksomhedens – og derfor burde influencer marketing ikke være et  ’quick fix’, men derimod et længerevarende partnerskab mellem influenten og virksomheden hvor værdier, erfaring, viden og informationer udveksles mellem de to parter, med det formål at skabe et troværdigt samarbejde. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kundens behov, derfor vil vi også være i stand til at finde eksterne influenter, som ikke nødvendigvis er i vores eget portfølje, hvis det vurderes, at vi ikke har en influent in-house som matcher det som kunden efterspørger.

 

Vi varetager hele processen, fra udvælgelse af relevante influenter til afvikling -og afrapportering af kampagnen, og sikrer derved at både reglementer samt det kreative imødekommes.

Hos Unique Social har vi altid arbejdet data-baseret med influent marketing.

 

Vi bestræber os på, at være de foretrukne samarbejdspartnere for virksomheder, som ønsker at arbejde professionelt med influent marketing. 

 

 

 

Kontakt:

Egmont Publishing Annoncesalg

mediesalg@egmont.com

Be Social with us

  • Instagram - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon