Kontakt:

Egmont Publishing Annoncesalg

mediesalg@egmont.com

Be Social with us

  • Instagram - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

profiler

INSTAGRAM

BOLIGLIV

På Boliglivs IG kan du hver uge se frem til et sanse bombardement af de lækreste billeder indenfor bolig, mad, have og kreativeideer. Følgerne kan både se et sneak peak på de lækre artikler fra selve magasinet men også følge med bag kameraet, når redaktionen styler nye reportage reller når vi rapporterer fra spændende events og holder følgerne opdateret på nyet rends ind- og udland.  

EUROWOMAN

Eurowomans instagram er garant for
Danmarks bedst kuraterede modestof. Her
får du et unikt indblik i de største tendenser
og redaktionens arbejde og kommer med backstage og frontrow i modens metropoler. Æstetik er i højsædet, og vores følgere er intelligente kvinder, der elsker mode og kultur og kun vil have det absolut bedste.

FIT LIVING

FIT Livings IG oplever stor interesse og vækst efter relancering af magasinet. Der udkommer 2-5 post om ugen. Vi vil inspirere vores skønne kvindelige følgere til sunde og nemme alternativer i en travl hverdag, nyeste trends indenfor sundhed og livsstil samt at give indblik i redaktionens dagligdag, hvor man kan følge redaktionen via vores IG story, når vi er på fotoshoots, til events, samt modeuger etc.  

ALT FOR DAMERNE

Er et hastigt voksende univers, hvor kvinder i alle aldre både får et kig i bladet, men også ”behind the scenes”.
Vi udkommer to gange dagligt med uddrag fra interviews/fotoserier, hilsner fra chefredaktør Tina Nikolaisen og resten af redaktionen samt brugbare tips om mode, bolig og mad. Instagram-profilen lægger sig tæt op af bladet, der har et af Danmarks stærkeste brands og høj troværdighed. Stemningen er imødekommende og indbyder til interaktion med brugerne. Hovedparten af vores følgere er kvinder mellem 35 og 55 år.

EUROMAN

Euroman er Danmarks førende Instagram-profil, når det gælder mandlig stil og mode. Samtidig sætter vi tager ære i at holde den rene æstetik, man kender fra magasinets 25-årige liv, når vi bringer billeder fra festivaler, fester og sportsbegivenheder. 
Vi afholder også ofte konkurrencer, der altid er populære, og tit er nogle af de mest populære posts.
Profilen bliver i gennemsnit opdateret to gange om dagen, og den vokser med nye følgere dagligt 

RUM

Rum_id er et hastigt voksende instagram univers og Skandinaviens mest high end interiør- og designprofil med international appel. Æstetikken og den høje og nøje kuraterede indholdskvalitet appellerer til designentusiaster over hele verden – fra Danmark til USA og Asien. Som følger kommer man med teamet rundt i verden til de førende designdestinationer og bliver inspireret og opdateret på kunst, arkitektur og design.